Veelgestelde vragen over Curasano Spraytan 


Hoeveel behandelingen kan ik uit een fles Curasano Spraytan Express halen?

- Met één fles Curasano Spraytan Express kunnen verschillende behandelingen uitgevoerd worden, naargelang het gebied dat men wenst te behandelen:

• Voor gelaat, hals en décolleté: 50 tot 60 behandelingen

• Voor het volledige lichaam: 8 tot 10 behandelingen

 

Wanneer breng ik Curasano Spraytan Express het best aan?

- Om het beste resultaat te bekomen is het aangeraden om Curasano Spraytan Express 's morgens aan te brengen, en dit het liefst op een grondig gereinigde (en gepeelde) huid.

 

Hoe kan ik Curasano Spraytan Express het best aanbrengen om een mooie en egale tint te bekomen?

- Op gelaat, hals en décolleté is het beter om Curasano Spraytan Express op een afstand van ongeveer 30cm te verstuiven. 

Op het lichaam is het gemakkelijker de Curasano Spraytan Express Sentz te gebruiken zodat het product mooi, egaal en op moeilijke plaatsen aangebracht kan worden.

 

Mag Curasano Spraytan Express gebruikt worden op make-up?

- Curasano Spraytan Express mag gerust gebruikt worden op make-up, maar dit zal er voor zorgen dat de mooie teint die Curasano Spraytan Express biedt slechts een twee- tot drietal dagen zichtbaar zal blijven.

Voor het beste resultaat is het aangeraden om Curasano Spraytan Express te gebruiken op een grondig gereinigde huid.

 

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar na het aanbrengen van Curasano Spraytan Express?

- Curasano Spraytan Express geeft een langdurig effect dat verschillende dagen zichtbaar blijft na het aanbrengen.

Het beste resultaat (5 tot 6 dagen) kan bekomen worden door Curasano Spraytan Express aan te brengen op een grondig gereinigde huid.

 

Ik heb een lichte haarkleur. Kan Curasano Spraytan Express voor haarverkleuring zorgen?

- Curasano Spraytan Express zal nooit voor haarverkleuring zorgen. Als u het product per ongeluk op uw haar verstuift kan u het er gemakkelijk en snel terug uitwassen met gewone shampoo. Het is natuurlijk wel aangeraden uw haar op voorhand te beschermen om dit te vermijden.

 

Maakt Curasano Spraytan Express vlekken?

- Curasano Spraytan Express droogt zeer snel en is meestal binnen enkele minuten volledig in de huid gedrongen. Daarna zal de spray niet meer afgeven en dus geen vlekken maken.

 

Hoe lang moet ik Curasano Spraytan Express laten inwerken voor het beste resultaat?

- Om het beste resultaat te bekomen, is het aangeraden om Curasano Spraytan Express minstens 10 tot 15 minuten na het aanbrengen te laten drogen. Het droogproces kan eventueel verkort worden door gebruik te maken van een Föhn/haardroger.

 

Hoe verwijder ik Curasano Spraytan Express?

- Curasano Spraytan Express kan zeer eenvoudig verwijderd worden door de behandelde locaties grondig te wassen met citroenwater. Tevens kan u lichaamsreinigende producten of scrubs gebruiken.

 

Is er een verschil tussen het aanbrengen van Curasano Spraytan Express bij mannen en vrouwen?

- Er zijn vrijwel geen verschillen bij de aanbevolen manier van aanbrengen van Curasano Spraytan Express bij mannen of vrouwen.

Het enigste verschil is dat het aangeraden is om de Curasano Spraytan Sentz handschoen te gebruiken bij mannen met een baard, zodat Curasano Spraytan Express overal op een egale manier aangebracht kan worden.

 

Kan ik allergisch zijn voor Curasano Spraytan Express?

- Curasano Spraytan Express is een veilig product dat grondig dermatologisch getest werd.

Let wel, Curasano Spraytan Express bevat een extract van paardenkastanje en kan eventueel voor een allergische reactie zorgen bij personen die allergisch zijn aan noten.

 

Kan ik Curasano Spraytan Express gebruiken in combinatie met de zonnebank?

- Curasano Spraytan Express kan zonder problemen gebruikt worden in combinatie met een zonnebank kuur.

Let echter wel op, want Curasano Spraytan Express bevat geen beschermingsfactor tegen de negatieve stralen van zon en zonnebank. We raden dan ook aan om in combinatie met Curasano Spraytan Express een goede zonnecrème te gebruiken als u van de zonnebank wil genieten.

 

Ik heb een zeer gevoelige huid. Mag ik Curasano Spraytan Express gebruiken?

- Curasano Spraytan Express bevat geen irriterende bestandsdelen en mag dus zonder problemen gebruikt worden op gevoelige huid. Het is wel aangeraden om de spray eerst uit te testen op een kleine oppervlakte van de huid, en daarna pas aan te brengen op de gewenste plaatsen.

 

Biedt Curasano Spraytan Express bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon?

Curasano Spraytan Express beschikt niet over een UV-factor en beschermt daarom niet tegen de zon. Door het gebruik van Curasano Spraytan Express heeft u al een bruine teint, waardoor u zich minder vaak hoeft bloot te stellen aan de schadelijke UV-straling van de zon.

We raden aan om in combinatie met Curasano Spraytan Express een goede zonnecrème te gebruiken als u toch van de zon (of zonnebank) wil genieten.

 

Kan ik van Curasano Spraytan Express verstopte poriën krijgen?

- Bij normaal gebruik zal Curasano Spraytan Express geen verstopte poriën veroorzaken. Wil je regelmatig gebruik maken van Curasano Spraytan Express, dan raden we aan om de behandelde plaatsen regelmatig goed te wassen en eventueel ook een peeling toe te passen.

 

Is regelmatig gebruik van Curasano Spraytan Express schadelijk voor de huid?

- Regelmatig gebruik van Curasano Spraytan Express kan absoluut geen kwaad en zal geen schade toebrengen aan de huid. We raden natuurlijk wel aan niet te overdrijven met het aanbrengen van Curasano Spraytan Express.

 

Vanaf welke leeftijd mag Curasano Spraytan Express gebruikt worden?

- Curasano Spraytan Express mag door iedereen gebruikt worden, ongeacht leeftijd.

 

Heeft Curasano Spraytan Express een geur?

- In tegenstelling tot de meeste generieke zelfbruiners heeft Curasano Spraytan Express geen doordringende geur. Dankzij de unieke samenstelling is Curasano Spraytan Express dus een veilig en geurloos alternatief om snel een mooie gebronsde teint te bekomen.

 

Zijn er verschillende kleurtinten beschikbaar voor Curasano Spraytan Express?

- Curasano Spraytan Express is enkel beschikbaar in één enkele kleurtint. Wie toch een meer donkere tint wil bekomen kan Curasano Spraytan Express in afzonderlijke behandelingen aanbrengen.

 

Ik verstoof per ongeluk op mijn kledij. Hoe kan ik de vlek best verwijderen?

- Dankzij zijn unieke samenstelling maakt Curasano Spraytan Express geen blijvende vlekken. Heeft u per ongeluk het product verstoven op bijvoorbeeld kledij, dan kan de vlek makkelijk uitgewassen worden met water en zeep.