Over ons

Your beauty is our duty! Een veelgehoorde term in de beauty branche maar zo waar.

Na het behalen van de benodigde certificaten om wimperextensions te mogen zetten en lashlifting te mogen doen, heb ik me eerst gefocust op het oefenen om de techniek zo goed onder de knie te krijgen dat het resultaat prachtig is! En het resultaat is prachtig.

 

~Goodbye mascara, Hello lashes~

 

Het is gewoon mogelijk! Op elk moment van de dag en nacht fantastische, mooie en sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken groter openen uw gezicht en versterkt de uitstraling. Ze zijn bestand tegen water, zweet, zon en zee. Praktisch gewichtloos en maakt mascara, wimperverf en krultang overbodig.

Dat is nu precies de reden waarom ik lang geleden begonnen met het dragen van wimperextensions en, het is toch een heerlijk gevoel als je wakker word en je ogen al de perfecte uitstraling hebben? En daarom wilde ik me ook specialiseren in het zetten van wimperextensions.

Ook kunt u  bij ons ook terecht voor Brow treatments, Lash Lifting, Massage treatments, Make-up workshops of prachtige nagels

Wij zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd voor alle behandelingen die we verrichten in de salon

Gevestigd in het mooie dorpje Nuland, heb ik een prachtige maar dan ook echt prachtige locatie om dit vak uit te oefenen.