✿ Huisregels ✿

 

 

 Gelieve alleen te komen naar de behandeling ( geen vriend(in), geen kinderen, geen andere personen toegestaan tenzij jullie een duobehandeling hebben)

 

 Heb je klachten zoals hoesten, niezen, koorts, benauwdheid… doe dan eerst een zelftest of verzet eventueel je afspraak.

 

 Kom op tijd op je afspraak, 5 minuten van te voren en volg de aanwijzingen van uw behandelaar op

 

  Duo behandelingen mogelijk neem hiervoor contact met ons op via mail of whatsapp ons

 

 Betaal gepast of met pin

 

 Kan je niet komen? Laat het dan maximaal 24 uur van te voren weten, anders zal ik 50% van de behandeling moeten doorberekenen. 

 

 Vanaf 10 minuten te laat vervalt de afspraak en zal er een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden.

 

 Bij niet komen opdagen word de volledige behandeling doorberekend. Indien u een voucher heeft komt deze te vervallen.

Wij gaan strenger handelen op het niet nakomen of niet op tijd afzeggen van afspraken, daar dit helaas regelmatig voorkomt. Wordt de afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afgezegd dan krijgt u een factuur van 50% van de behandelkosten wordt er helemaal niet afgezegd en komt u niet opdagen dan berekenen wij de volledige behandelprijs, dit doen we, omdat we helaas niemand anders meer in kunnen plannen die eventueel wel heel graag hadden willen komen. Omdat we behoorlijk wat tijd reserveren en dit voor ons onze inkomsten zijn moeten we helaas deze maatregel gaan nemen.

Dit klinkt allemaal heel klantonvriendelijk dat begrijpen we heel goed, maar wij moeten ook onze rekeningen betalen en de gereserveerde tijd is kostbaar. ( Bepaalde uitzonderingen daar gelaten )