One by One Wimperextensions Basis Training

De One by One techniek is de meest gebruikte wimperextension techniek in Nederland. Bij deze techniek plaatst u 1 wimperextension op 1 natuurlijk wimperhaartje. Deze techniek is de basis voor elke andere wimperextensionbehandeling. Tijdens deze 1-2 daagse training leert u alles wat u dient te weten en kunnen om een succesvol wimperstyliste te worden.

 

De volgende thema’s komen o.a. aan bod:

  1. Uitgebreide theorie

  2. Lengtes, Stijlen en Wimperdiktes

  3. Hoe je wimperextensions plaatst, refillt en verwijderd

  4. Veiligheid en Hygiëne

  5. Salon management

  6. Social media 

Voor wie:
Het plaatsen van wimperextensions is in principe door iedereen te leren. Je hebt geen speciale voorkennis nodig voor het volgen van deze training. Het is echter wel belangrijk dat je goed zicht hebt. Het plaatsen van wimperextensions is namelijk millimeter werk.

De training duurt 2 dagen en is zeer intensief.
Deze training bestaat voor een gedeelte uit theorie en uit praktijk. Tijdens het praktijk gedeelte oefent u op een model.

We werken met maximaal 2 cursisten, zo hebben we de volledige aandacht voor elke cursist, de ervaring leert dat, dat ontzettend prettig leert.

Zorgt u ervoor dat u een model heeft, lukt het niet om een model te vinden dan kunnen wij u helpen.

U leert tijdens de training hoe u de behandeling en na- behandeling dient uit te voeren.

U zult tijdens de training gaan werken met producten van ons. 

Heeft u nog iets meer begeleiding nodig, dan komt u kosteloos terug om nogmaals in de praktijk te oefenen en ontvangt u dan uw certificaat.

Wij geven cursussen overdag en in de avond, de avondcursus is over 3 avonden verdeeld. De eerste avond is voor het theoriegedeelte en de tweede en derde avond komt u samen met u model voor de praktijktraining. De beschikbare data vind u hieronder en word elke maand up to date gehouden.

De cursus is inclusief starterspakket zodat u thuis meteen aan de slag kunt

Kosten: € 250,-