Spoiled Manicure het woord zegt het al: Lekker verwennen!

Bij deze behandeling krijg je net dat beetje extra, een warm ontvangst met een lekker kopje koffie of thee.

Een heerlijke handscrub met massage vervolgd door een e-manicure behandeling, waarna we heel strak de nagels aflakken met een prachtige gelpolish. We hebben een heel breed assortiment aan kleuren dus er is genoeg keuze. We sluiten af met een nagelriem en handverzorging.

Deze behandeling is exclusief het verwijderen van oude nagels of resten, hiervoor kunt u extra tijd inplannen. Voor het verwijderen van oude nagels kiest u verwijderen nagels, voor het verwijderen van oude gelpolish kiest u soak off treatment.

Wat is een e-manicure?

Deze populaire elektrische manicure ook wel E-Manicure of Combi-Manicure genoemd is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de elektrische vijl. Met deze techniek worden uw nagelriemen verzorgd op de Russische manier, dat betekent dat de nagelriemen droog verwijderd worden met de elektrische vijl. Met de Russian Manicure kan meer weg worden gehaald dan met een schaartje of nagelriemknipper. Uw nagelriemen worden gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen & eelt wordt voorzichtig en vakkundig verwijderd. Door deze behandeling oogt het nagelbed van uw nagels langer, mooie strakke nagelriemen zonder eelt of nog zichtbare dode huidcellen. Ook zullen velletjes en barstjes van de huid langer wegblijven. Niet alleen als op zichzelf staande behandeling, maar ook als perfecte voorbereiding van de natuurlijke nagel bij aanvang van nagelverlening. 

Deze techniek kan alleen door een getrainde professional gedaan worden!

Afspraak maken? Klik dan op onderstaande knop