Acrygel - gel treatments

 

Wat is acrygel?

Acrygel is een combinatie van gel en acryl in een product.  De 2 werden gecombineerd; de hardheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Ook is de acrygel net als alle andere gels geurloos. Het mooie aan de acrygel is dat het voor elke nagel soort geschikt is en het ook nog hypoallergeen is! Met acrygel kun je verlengingen maken met sjablonen.

Voordelen van acrygel: Droogt onder de lamp. Dit geeft je onbeperkt moduleer tijd tot een perfect eindresultaat. Het loopt niet uit, vijlen van acrygel gaat stukken makkelijker dan acryl. Degene die allergisch zijn voor gel of acryl kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen.

 

Hoe gaat de behandeling voor kunstnagels?

Wij beginnen altijd met een manicure. Hier worden de nagelriemen -en nagels verzorgd. Hierna gaan wij de verlenging d.m.v. sjablonen aanbrengen. Wij gaan samen kijken welke lengte voor u het beste is. Nadat de verlenging is aangebracht met de acrygel kunt u een mooie gelpolish of eventueel nailart kiezen of u kunt ze naturel houden.  

 

5 tips voor de na verzorging van uw kunstnagels

Om langdurig plezier te hebben van uw nieuwe nagels, is het belangrijk om na het aanbrengen van de kunstnagels goed uw nagels te verzorgen en deze goed te onderhouden!

  • Wij raden aan om elke 3/4 weken terug te komen voor een opvul behandeling. De kunstnagels zullen dan niet van de nagels af groeien. Als dit wel gebeurt worden de nagels te zwaar en kunnen ze sneller afbreken.
  • Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: aceton, benzine, terpentine. Ook kunnen de nagels slecht tegen schoonmaakmiddelen zoals: chloor. Wij raden aan als u vaak met dit soort middelen werkt om handschoenen te dragen.
  • Als u de nagels vaak stoot, nagel afbreekt of lucht hebt onder de nagels dan is dit een teken dat de nagels te lang zijn. Wij kunnen er samen naar kijken welke lengte het beste bij u past.
  • Verzorg de nagelriemen en handen dagelijks. De nagelriemen blijven hierdoor soepeler en krijgt u minder last van ingescheurde nagelriemen. 
  • Wilt u de nagels zelf lakken? Breng altijd een base coat aan om verkleuring tegen te gaan.

Ook al werken wij met 1 van de beste producten, het blijven kunstnagels en geen gereedschap.

Afspraak maken? Klik dan op onderstaande knop