Volume Lash Lifting

 

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale lotion die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer lotion en een verzorgende lotion aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

 

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe lang duurt een Lash Lift Treatment?

De Lash Volume Treatment duurt ongeveer 40 – 50 minuten. 

Hoe lang blijft de Lash Lift zitten?

De Lash Lift blijft gemiddeld zo’n 4-6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit je wimpers zakken en kun je de behandeling opnieuw laten uitvoeren.

Kan ik make-up dragen na Lash Lifting?

Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen na een Lash Lift behandeling. De make-up zal het resultaat en effect van de Lash Lift niet aantasten.

Is Lash Lifting schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

In tegenstelling tot wimperpermanent is Lash Lifting absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. Bij wimperpermanent worden de wimpers gekruld middels (verwarmde) krullen, tangen of klemmen. Deze zorgen ervoor dat je eigen wimpers broos worden en kunnen afbreken.

Bij Lash Lifting maken we gebruik van zachte, siliconen shields die zich naar de vorm van je eigen oog vormen. De perming- en volumizing lotions die we gebruiken bevatten geen agressieve chemicaliën, maar verzorgende stoffen die je wimpers juist een “boost” geven.

Is Lash Lifting geschikt voor mij?

Wij raden de Lash Lift wel af wanneer je:

 Eigen wimpers al zeer beschadigd zijn
 Gaten tussen je eigen wimpers hebt
 Ontstoken ogen en/of oogleden hebt
 Last hebt van eczeem op je oogleden
 Last hebt van Trichotillomanie
 Last hebt van Keratoconjunctivitis sicca (KCS)
 In het afgelopen jaar chemotherapie hebt ondergaan

Een afspraak maken? Klik dan op de afspraakknop hieronder